Medewerkers

Binnen de Amsterdamse vestiging van Interhouse werken zes full time medewerkers. Allen gemotiveerd, adequaat, vakkundig en servicegericht. Wij stellen ze graag aan u voor:

Patricia van Veenhuijzen

Patricia van Veenhuijzen

Patricia is een gedreven collega van onze commerciële binnendienst. Haar sterke organisatorische skills combineert zij met een servicegerichte en veerkrachtige benadering van onze relaties. Dit alles maakt Patricia een prettige en daadkrachtige collega in ons team.
patricia@interhouse.nl

Anique van den Elskamp

Anique van den Elskamp

Is gemotiveerd als geen ander en de dienstverlening naar de klant staat hoog in haar vaandel! Anique verzorgt samen met Patricia de verwerking van o.a. het nieuwe woningaanbod, de presentatie daarvan, agenda- en e-mailbeheer en zij biedt volledige ondersteuning aan de buitendienst. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor alle zoekopdrachten van onze kandidaat huurders.

anique@interhouse.nl 

Sophie Pennings

Sophie Pennings

Onze energieke, commerciƫle duizendpoot in de buitendienst! Sophie verzorgt bezichtigingroutes en de volledige afwikkeling van succesvolle bemiddelingen. Ze is altijd correct en vriendelijk en onze rots in de branding voor zowel de binnen- als buitendienst!

sophie@interhouse.nl

Marjolijn Kortekaas

Marjolijn Kortekaas

Verzet werk voor twee, is zeer enthousiast en actief. Als directrice is Marjolijn eindverantwoordelijk voor de binnendienst, de administratie en de afdeling vastgoedbeheer. Marjolijn streeft te allen tijde naar optimale klanttevredenheid!

marjolijn@interhouse.nl

Lars Pennings

Lars Pennings

Oprichter van de Amsterdamse vestiging van Interhouse en voornamelijk actief in de buitendienst. Gemotiveerd als geen ander en zeer vakkundig op zijn gebied. Door zijn internationale achtergrond uiterst bekend in de ex-pat markt en met zijn passie voor en kennis van vastgoed is Lars dé adviseur voor huisvesting van o.a. uw internationale medewerkers.

lars@interhouse.nl

Vanzelfsprekend zijn al onze medewerkers bekwaam in de Engelse taal.

Wij zijn gesloten!

Lokale tijd

Interhouse Amsterdam

Haarlemmermeerstraat 55
1058 JR Amsterdam

T +31 (0) 20 845 05 27
amsterdam@interhouse.nl

Maandag t/m vrijdag
Van 09.00 tot 17.30
Buiten deze tijden op afspraak