Friends of Interhouse

Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® staat voor loyaliteit. Zowel naar klanten als naar bedrijven die nauw verbonden zijn aan Interhouse. Interhouse is reeds vele jaren verbonden aan onderstaande bedrijven en heeft hiermee een vriendschappelijke en langdurige relatie. Deze bedrijven passen volledig in de filosofie van Interhouse.

 

MINI
Alle Interhouse vestigingen rijden MINI. Topkwaliteit, betrouwbaar en bijzonder smaakvol. Interhouse is MINI rijder van het eerste uur. Tegenwoordig rijden wij ‘MINI Minimalism’, de meest milieuvriendelijke versie, voor verantwoordelijke kilometers.

Bezoek de website http://www.mini.nl

Nespresso
Iedere bezoeker van een Interhouse vestiging krijgt heerlijke koffie. Verse espresso, lungo of cappucino, what else? 

Bezoek de website http://www.nespresso.nl

Vespa
Bij mooi weer en drukke tijden zetten de Interhouse vestigingen tevens de Vespa in. Zo komen wij immer op tijd en mijden wij de files en parkeerproblemen met deze tijdloze scooter.

Bezoek de website http://www.vespa.nl

Hielkema & co advocaten

Hielkema & co advocaten te Amsterdam heeft een naam hoog te houden op het gebied van vastgoedadvocatuur. Voor de gehele Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® groep hebben zij de huurovereenkomsten, voorwaarden, opdrachtbevestigingen geheel op maat opgesteld en houden deze continu up to date. Daarnaast hebben al onze vestigingen de beschikking over hun juridische helpdesk.

Bezoek de website: http://www.hielkemaco.nl/

 

Wij zijn geopend!

Lokale tijd

Interhouse Amsterdam

Haarlemmermeerstraat 55
1058 JR Amsterdam

T +31 (0) 20 845 05 27
amsterdam@interhouse.nl

Maandag t/m vrijdag
Van 09.00 tot 17.30
Buiten deze tijden op afspraak